Brazilië herstelt zich tegen Venezuela

braz

VOETBAL – Brazilië heeft zijn eerste zege op weg naar het WK van 2018 te pakken. Het elftal van bondscoach Dunga versloeg Venezuela. Na de 2-0 nederlaag in de openingswedstrijd tegen Chili hadden de Brazilianen iets goed te maken in hun eerste thuisduel in de WK-kwalificatiereeks. Chelsea-speler Willian gaf het thuispubliek in Fortaleza al binnen een minuut reden tot juichen. Doelman Alain Baroja had geen antwoord op zijn schot. Uitstekend voorbereidend werk van Filipe Luis leverde Brazilië vlak voor rust ook de 2-0 op. Opnieuw was het echter Willian die afrondde en dus zijn tweede treffer van de wedstrijd maakte. Venezuela gaf zich nog niet gewonnen en via NEC’er Christian Santos deden de bezoekers na 64 minuten iets terug.(Goal).

(Foto: Voetbalzone)…[+]