HI-minister: Medewerkers Nickerie niet altijd goed geconsulteerd

HI

Aan het einde van haar bezoek aan Nickerie zei minister Sieglien Burleson van Handel en Industrie (HI) desgevraagd aan de krant dat er een heleboel valt te zeggen over de dependance Nickerie. “Er zijn wat organisatorische zaken die in het oog springen en er zijn wat faciliteiten die de mensen bij willen”, meende de bewindsvrouw.

Zij gaf aan dat na gesprekken met de medewerkers van Nickerie zij tot de conclusie is gekomen dat zij niet altijd goed zijn geconsulteerd wanneer het gaat om het begroten van zaken. Verder heeft zij mogen vernemen dat er verzoeken zijn die ergens zijn blijven liggen. Burleson zei na haar bezoek aan het rijstdistrict te zullen kijken hoe zij de communicatie en de betrokkenheid met de dependances kan optimaliseren.

De HI-minister was vrijdag op werkbezoek in Nickerie. Tijdens een bezoek aan de dependance heeft de bewindsvrouw het beleid dat zij gaat voeren uiteengezet voor de medewerkers. De waarnemend coƶrdinator van Nickerie, Saskia Adi, gaf ook een uiteenzetting over de dependance en bracht ook enkele knelpunten en suggesties naar voren. Na het officiĆ«le gedeelte heeft Burleson ook afzonderlijke gesprekken gehad met de medewerkers…[+]