Presidentieel Monitoringsteam voor mens met een beperking ontvangen door minister Pané

07-Presidentiële-Monitoringsteam-voor-mens-met-een-beperking-ontvangen-door-Minister-Pané

SPORT – Minister van Sociale Zaken, Ines Pané en haar team hebben het Presidentieel Monitoringsteam ‘Brede Welzijn voor de mens met een beperking’ ontvangen voor een constructief werkbezoek.
Samen wordt er gekeken naar de knelpunten van de doelgroep en hoe duurzaam hieraan oplossingen aan te dragen. Enkele zaken die ter sprake zijn gekomen zijn onder andere: subsidiëring zorginstellingen, protocol wijkkantoren, transport, classificatiesysteem, digitaliseren van documenten, voorlichting over standaardprocedures voor de doelgroep. Er zijn voorstellen gedaan aan het ministerie, waarbij het monitoringsteam samen met de aangewezen aanspreekpunten door de minister verder bijeen zal komen om deze nader te bespreken.
Het team van de minister bestond uit de dames Adidee en Berggraaf en de aanspreekpunten de dames Plein en Vitolie. Vanuit het monitoringsteam waren aanwezig: de voorzitter Harold Pultoo, de ondervoorzitter J. Giskus, secretaris V. Nazir en de leden Leny Hardenbol, M. Brondenstein-Struiken, Humphrey Eendragt, Urwin Holband en Aniel Koendjbihari.…[+]