Latescu waarschuwt Abena

Latescu waarschuwt Abena

KICKBOKSEN – De Surinaamse kickbokser Donegi Abena is gewaarschuwd door de Roemeense Stefan Latescu. Op 8 juni zullen acht vechters meedoen aan de lichtzwaargewicht Grand Prix. In de eerste ronde zal Abena vechten tegen Latescu.

“Koste wat het kost wil ik winnen, al moet er veel bloed voor vloeien”, zegt Latescu. Met een vastberaden houding en een sterk geloof in zijn eigen kunnen, is Latescu klaar om zijn stempel te drukken op dit prestigieuze evenement. “Het is voor mij een eer om op zo’n niveau te strijden in de Glory Grand Prix”, zegt Latescu. “En ik beloof je dat ik op 8 juni zal vechten tot de laatste druppel bloed! Bloed voor glorie! Voor jou! Voor Roemenië!”

De woorden van Latescu onderstrepen zijn vastberadenheid en de passie die hij voelt voor het gevecht en de verdere deelname in het toernooi. Latescu werd aangekondigd als de eerste deelnemer van de Glory lichtzwaargewicht Grand Prix. Met een record van 17-15 en 8 knock outs, staat hij bekend om zijn knock out- kracht. Hij maakte zijn debuut bij Glory in september 2023 en versloeg toen Pascal Touré, waarmee hij meteen zijn stempel drukte op de competitie.

Zijn prestaties in het verleden hebben hem de reputatie opgeleverd van een geduchte tegenstander. Hij wordt gezien als een gevaarlijke concurrent voor andere vechters in de Glory Grand Prix. Zijn ranking als nummer 3 in de licht-zwaargewicht divisie bevestigt zijn status als topvechter. De deelname van Latescu aan de Grand Prix zal ongetwijfeld de andere vechters op scherp zetten…[+]