PL en ABOP bundelen krachten voor verkiezingen 2025

PL

PARAMARIBO – De Pertjajah Luhur (PL) en de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) zullen ook bij de verkiezingen van mei 2025 samenwerken. Dit werd aangekondigd door beide partijleiders, Paul Somohardjo (PL) en Ronnie Brunswijk (ABOP), tijdens de massameeting van de PL in Beekhuizen op zaterdag. “Beide partijleiders hebben een hechte band en tot nu toe hebben beide partijen goed met elkaar kunnen samenwerken. In 2025 zal de combinatie van deze twee partijen zeker een belangrijke rol spelen in de toekomst van het land, en zowel de PL als de ABOP zijn ervan overtuigd dat ze in 2025 verkiezingswinst zullen behalen”, aldus Marinus Bee van de ABOP tijdens de massameeting.
Zaterdag, precies een jaar voor de verkiezingen, zijn beide partijen officieel gestart met hun verkiezingscampagne. Vanaf nu zullen beide partijen zich richten op een gezamenlijke aanpak voor de verkiezingen van 2025, met als doel om zoveel mogelijk zetels te behalen en deel uit te maken van de volgende regering. “De ABOP is gegroeid met meer dan 300%. Ook de PL is niet meer hetzelfde als 15 jaar geleden. Samen vormen wij een sterk team”, aldus Brunswijk tijdens de massameeting. Hij kondigde ook aan dat hij de lijsttrekker zal zijn voor de ABOP bij de verkiezingen van 2025, gevolgd door Paul Somohardjo op de tweede plaats op de lijst. “Het is belangrijk dat we eenheid vormen en samenwerken. Ondanks onze verschillende achtergronden, voeren we gezamenlijk strijd en behalen we overwinning in eenheid”, zei de ABOP-leider.
PL-topman Paul Somohardjo was erg verheugd over de opkomst tijdens de massameeting en was blij met de steun van de ABOP-leider en zijn aanhangers. Hij verklaarde klaar te zijn om samen met de ABOP van deur tot deur te gaan en mensen te motiveren om op hun combinatie te stemmen. “We zijn er klaar voor”, besloot Somohardjo.…[+]