Schutter richt bloedbad aan op buurtfeest in Ohio: 1 dode en 26 gewonden

Schutter richt bloedbad aan op buurtfeest in Ohio

 

AKRON – Minstens 27 mensen zijn gewond geraakt nadat een nog onbekende schutter het vuur opende tijdens een buurtfeest in het Amerikaanse stadje Akron, in Ohio. Eén van de slachtoffers, een 27-jarige man, is overleden. Er is nog geen verdachte aangehouden, schrijft regionaal nieuwskanaal BNO News.

Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag 2 juni. Net na middernacht kreeg de politie meerdere meldingen dat er tientallen schoten waren gehoord bij de kruising tussen Kelly en 8th Avenue. Op camerabeelden van een woning dichtbij de schietpartij is het geluid van de schoten te horen.

In totaal raakten er 27 mensen gewond, van wie een is overleden. Een aantal slachtoffers is met privévoertuigen naar het ziekenhuis vervoerd. De ernst van hun verwondingen is nog onbekend. De politie heeft zo’n 30 bewijsmarkeringen geplaatst, het onderzoek naar de schietpartij is nog in volle gang. Tot nu toe is er nog niemand aangehouden. Op de plaats delict is een wapen gevonden. (De Telegraaf)…[+]