Klant bijt sekswerkster

politie_2_Detailfoto

 

PARAMARIBO – Een klant heeft in Paramaribo-Noord een sekswerkster gebeten. Het is de sekswerkster gelukt uit de auto te vluchten met achterlating van haar spullen.

Een omstander vertelt aan de krant dat de sekswerkster na de daad hulp heeft gevraagd. De sekswerkster ging met de klant in een auto naar een pension. In de nabije omgeving van de ingang van het pension haalde de klant op een gegeven moment een mes tevoorschijn. De vrouw was geschrokken van de handelingen van de man en raakte met hem in een worsteling. Daarbij heeft de man haar gebeten.

Zij wist uit de auto te vluchten, maar liet haar tas inhoudende twee telefoons, geld en persoonlijke spullen in het voertuig achter. De vrouw vermoedt dat de man niet van plan was om haar te beroven, maar dat hij haar wilde verwonden op aangeven van een ander. De verdachte zat in een blauwe personenwagen waarvan het kenteken niet bekend is.

De verklaring van de vrouw is dat de klant haar had opgehaald op de hoek van de Koenawaristraat en Tourtonnelaan. Zij zijn vervolgens naar een pension gereden met de bedoeling te seksen. De omstander zegt dat hij een bijtwond bij de vrouw heeft waargenomen. De vrouw had verder schrammetjes aan haar lichaam. Hij begreep toen van het slachtoffer dat de man haar had gebeten. Bij de politie was melding gemaakt van dit incident, waarna zij de plaats heeft aangedaan voor onderzoek. WJ