Ontzield lichaam man in beslag genomen

PARAMARIBO – Het ontzielde lichaam van een man die naakt was, is woensdag in verre staat van ontbinding aangetroffen in zijn woning aan de Patatastraat. De politie heeft het lijk na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing.

De man woonde alleen op het adres. Het is niet duidelijk hoe de man precies is omgekomen. Aan de hand van de bevindingen van de patholoog zal duidelijk worden of er sprake is van misdrijf. Gelet op de aangetroffen situatie in het huis is besloten het ontzielde lichaam in beslag te nemen. Er waren sporen aan de deur, maar het is niet bekend of die om oude of nieuwe sporen gaat. De lades stonden open. De politie heeft wel geld aangetroffen in de portemonnee van de man.

Het ontzielde lichaam werd ontdekt nadat de dochter van de man melding maakte bij de politie dat haar vader telefonisch onbereikbaar was. De politie ging naar de plaats en trof het lijk onder een tafel in de keuken aan. Het onderzoek is nog gaande. WJ…[+]