Man besteelt zwager en gaat naar sekswerkster

9 (13.00 uur) Man besteelt zwager

PARAMARIBO – Ranjeet M. (49) heeft USD 200 van zijn zwager gestolen. Hij wisselde het geld en ging naar een sekswerkster om zich te ontspannen.
Hij kocht alcohol en besteedde het geld ook aan gokken. Ranjeet M. heeft het geld gestolen van zijn zwager en zus die hem onderdak hadden geboden. In eerste instantie verklaarde hij het geld van zijn zus te hebben ontvangen. De zus ontkende echter de lezing van haar broer. Daarna gaf Ranjeet M. toe dat hij het geld had gestolen.
Zijn zwager verklaarde dat hij USD 220 in zijn tas had. Hij kwam thuis aan en plaatste zijn tas op een tafel. Het geld is toen uit zijn tas gehaald. De benadeelde had gemerkt dat sinds Ranjeet M. zijn intrek in het huis had genomen, er steeds meer goederen verdwenen. Advocaat Shefani Amirkhan betoogde dat de man heeft toegegeven dat hij het geld heeft gestolen. Ranjeet M., die voor het eerst in aanraking is gekomen met de politie, heeft spijt. Hij wil zijn zwager terugbetalen. De rechter legde de man zes maanden celstraf op waarvan vijf voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van twee jaar. WJ…[+]