Jongeman vlucht in onderbroek uit slaapkamer meisje

3---

PARAMARIBO – De politie heeft een 21-jarige jongeman aangehouden voor het seksueel misbruiken van een veertienjarig meisje. Bij het zien van de politie vluchtte hij in zijn onderbroek uit het raam van het meisje naar buiten, maar de politie wist hem aan te houden.

De vader van het meisje sloeg alarm, toen hij een man in de slaapkamer van zijn dochter merkte. Hij kon niet zien om wie het precies ging. Zijn dochter woont samen met haar grootouders in een woning. De vader woont in een ander huis op hetzelfde erf.

Een buurjongen alarmeerde de vader dat een jongeman in de woning was gegaan, waar het meisje samen met haar grootouders woont. De vader vond dat vreemd en nam een kijkje. Hij kon van buiten zien dat er vermoedelijk een man in de kamer van zijn dochter was. Daarom schakelde hij de politie in.

Toen de politie ter plaatse kwam, vluchtte de jongeman in zijn onderbroek via het raam van de slaapkamer van het meisje naar buiten. Hij hield zijn trui in zijn handen en gaf aan geen telefoon te hebben. Toen de politie een onderzoek deed, trof zij de broek van de jongeman en vermoedelijk zijn telefoon in de kamer van het meisje aan. Het onderzoek van de politie is nog gaande. De jongeman ontkent schuldig te zijn aan een strafbaar feit. WJ…[+]