Families rouwen om dood Alice, Elsie en Bebe in Southport

3 Families rouwen om dood van Alice

SOUTHPORT – De politie van Merseyside heeft de namen bekendgemaakt van de kinderen die zijn doodgestoken in het Engelse Southport. Het gaat om Bebe King (6), Elsie Dot Stancombe (7) en Alice Dasilva Aguiar (9). Hun families hebben ook foto’s van de kinderen aan de politie gegeven om te verspreiden.

De families zijn ontroostbaar. “Het is niet in woorden uit te drukken hoe kapot onze familie is nu we proberen om te gaan met het verlies van ons kleine meisje Bebe”, zeggen de naasten van Bebe King.

“Blijf lachen en dansen zoals je zo graag doet, onze prinses, zoals we eerder tegen je gezegd hebben, ben je voor altijd onze prinses en daar kan niemand iets aan veranderen”, schreef de familie van Alice Dasilva Aguiar. De drie meisjes werden maandag doodgestoken tijdens een dansles op muziek van Taylor Swift. Een zeventienjarige jongen wordt verdacht van de aanval en is aangehouden.

Eerder dinsdagmiddag meldde de politie dat nog eens acht kinderen gewond raakten, van wie vijf in kritieke toestand verkeren. Daarnaast raakten twee volwassenen ernstig gewond.

Fans van Taylor Swift hebben met een inzamelingsactie na een dag al meer dan 120 duizend pond opgehaald voor de families van slachtoffers van de mesaanval in het Engelse SouthportDe teller voor de inzameling op Just Giving blijft gestaag oplopen.

Het geld is bestemd voor het kinderziekenhuis waar de slachtoffers worden verzorgd en voor gezinnen die een kind zijn verloren en de begrafenis moeten betalen. (De Telegraaf)…[+]