Twee personen aangehouden voor winkeldiefstal

13 (19.00 uur) Twee personen aangehouden

PARAMARIBO/WANICA – Het koppel Sergio, K. (38) en Rolanda, R. (40) is dinsdag na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het tweetal wordt beschuldigd van diefstal.
Volgens de politie heeft het koppel zaterdag en zondag goederen, waaronder kledingstukken uit de kledingzaak Red Apple aan de Indira Ghandiweg, gestolen. Het koppel werd op heterdaad betrapt, waarna de politie werd ingeschakeld. Bij onderzoek in het voertuig waarmee het koppel ter plaatse was, werden meerdere goederen aangetroffen waarvan het tweetal de herkomst niet kon aangeven. Het vermoeden bestaat dat die goederen ook van diefstal afkomstig zijn. Enkele van de gestolen goederen hadden zelfs nog een winkelalarm.
De kledingstukken en overige goederen zijn ten behoeve van de strafvordering in beslag genomen. Indien er personen zijn die door het tweetal is benadeeld en/of goederen die aan hen toebehoren herkennen op de onderstaande foto, mogen zij contact opnemen met de politie van De Nieuwe Grond….[+]