Politie arresteert dringend gezochte man die mensen van fiets trok in Utrecht

Politie arresteert dringend gezochte man die mensen van fiets trok in Utrecht

MAASTRICHT – De politie heeft vrijdagavond in Maastricht een man aangehouden die ervan wordt verdacht in Utrecht mensen te hebben belaagd en van de fiets te hebben getrokken. De politie was dringend naar hem op zoek en verspreidde foto’s.

De verdachte zou de afgelopen periode in Utrecht meerdere vrouwen hebben belaagd. Hij zou ze onder meer van hun fiets hebben getrokken. Donderdag verspreidde de politie foto’s van zijn gezicht om hem zo snel mogelijk te vinden. Vrijdag werden ook foto’s van zijn auto vrijgegeven. De politie kreeg daarop meerdere tips binnen.

De man werd uiteindelijk opgepakt in Maastricht. Hij werd rond 22.45 uur aangehouden in de buurt van het station. De auto van de verdachte werd in Roermond gevonden en in beslag genomen. Het onderzoek naar de zaak wordt voortgezet door de recherche Utrecht, meldt de politie.

De politie wist de identiteit van de man, maar wilde hier verder niets over bekendmaken. Het Openbaar Ministerie bepaalde dat een foto van de man voldoende was om te helpen bij de zoektocht. Daarbij werd gelet op de privacy van de verdachte. (Nu.nl)…[+]