Toerist maakt dodelijk val voor ogen vriendin na feestnacht in Magaluf

1 (10.30 uur)Toerist (28) maakt dodelijk val voor de ogen van zijn vriendin na feestnacht in Magaluf

PALMA NOVA –  Een Britse toerist is overleden nadat hij na een avondje stappen over een muur struikelde in een viersterrenhotel in Magaluf. Zijn vriendin zag het allemaal gebeuren.

Een Britse toerist, de identiteit van de man is nog niet bekend, overleed nadat hij een avondje ging stappen in Magaluf, een badplaats in het zuidwesten van het Spaanse eiland Mallorca, dat zeer geliefd is bij Britten.

De man zou volgens Britse media over een muur gestruikeld zijn bij de ingang van het hotel en viel daarbij 4,5 meter naar beneden, net naast de jacuzzi van het hotel. Het viersterrenhotel Reverence Mare in Palma Nova, op een steenworp afstand van Magaluf, sloeg om zeven uur in de ochtend alarm en belde de hulpdiensten.

Net voor de middag moest de vriendin van de Brit, zij zag alles gebeuren, behandeld worden voor een paniekaanval. De politie onderzoekt de zaak en was niet bereid tot commentaar. Een bron dicht bij het onderzoek zei: “We wachten nog steeds op de resultaten van de autopsie, maar we behandelen de zaak op dit moment als een tragisch ongeval.” (De Telegraaf)…[+]