Personeel LVV in actie vanwege slechte werkomstandigheden

3 Personeel LVV in actie

NICKERIE – Het personeel van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) ressort Wageningen is in actie. Reden hiertoe is dat het onder zeer slechte omstandigheden moet werken.

Het personeel kan het niet langer volhouden en heeft besloten om het ministerie te dwingen aandacht aan zijn werkomstandigheden te besteden. Het actiemodel houdt in dat de personeelsleden de presentielijst  tekenen en om 9.00 uur de werkplek verlaten.

Al bijkans vier jaar werken zij onder deze omstandigheden en zij zeggen dat nu de maat vol is. De afgelopen vier jaar is de situatie verergerd. Er is geen ventilatie, het plafond lekt, er is ongedierte, de muur hangt scheef, de toiletten zijn vies, kortom een heel onprettige situatie. Er zijn verschillende brieven gericht aan de leiding van LVV, maar nog steeds is geen antwoord. Het gaat om dertig personeelsleden die onder zeer erbarmelijke omstandigheden diensten moeten werken. Dit kan niet zo verdergaan. Het personeel eist dat het een andere locatie krijgt, waar het in een aangename sfeer kan werken en de huidige ruimt wordt gerenoveerd. Er wordt geen aandacht besteed vanuit LVV aan het probleem…[+]