Derde editie Para Food & Music festival

9 SURIBZZ FOTO-3e editie Para Food & Music festival

De derde editie van het Para Food & Music Festival gaat morgen van start. Dit festival is een jaarlijks terugkerend evenement.  Fabian Sijmor, promotor van het Para Food & Music Festival, vertelt dat het festival een bijdrage moet leveren aan de ontwikkeling van het district en meer naamsbekendheid moet geven aan Para. Het worden 3 dagen waarbij de samenleving kan genieten van de Surinaamse keuken en muziek. Behalve de lokale artiesten zullen er ook buitenlandse artiesten aanwezig zijn. De organisatie hierachter is Jong Talent Entertainment. Het idee is ontstaan doordat de motor achter het festival, Master Elly, naar verschillende festivals in het buitenland is geweest en hij vond het belangrijk dat in zijn district, Para, er ook een festival is. Het evenement heeft onder meer het bevorderen van toerisme in het district Para tot doel.

Het festival begint elke dag om 18.00 uur en gaat door tot tot 4.00u. Er is een sterke line-up, die bestaat uit zowel binnen- als buitenlandse artiesten. Zo zijn Odyle, Aptijd, Effe Anders, Vitamine, Kurupa, King Witje, Skill Youth, Hotfire, Dj Remo, Sabana Toewa, Oomto, Lingo , Itaves, Kenia Domini, young Boss, en Psycho van de partij. Op de eerste dag kost een toegangskaart slecht SRD 100 en op 1 en 2 september SRD 350.

De voorverkooppunten zijn: Mode in Su (Coesewijnestraat), Licious Boutique (Francepanestraat), Eridori (Latour), Nike connect (Djinipistraat) en Eema group (Para)…[+]