President Santokhi reikt perceeldocumenten uit in Nickerie

Stacked brown file folders isolated on white with soft shadow.

NICKERIE- President Chandrikapersad Santokhi zal vandaag in Nickerie zijn voor enkele activiteiten. De president zal  o.a. perceeldocumenten uitreiken aan een aantal burgers.

Dit valt niet in goede aarde bij velen, want het land zit in grote problemen; echter  de president maakt tijd vrij om  naar Nickerie af te reizen en gronddocumenten uit te reiken. Dit zou ook op een ander tijdstip kunnen plaatsvinden. Burgers geven aan dat het geen geweldigheid is dat mensen hun gronddocumenten krijgen, want daar hebben zij recht op. Er worden  gronddocumenten uitgereikt door de president en vicepresident. Het  is dan niet duidelijk  wie dat eigenlijk zou moeten doen.

Het gaat met heel wat middelen gepaard wanneer de president naar Nickerie komt. Deze middelen zouden  ergens anders voor gebruikt kunnen worden. Burgers geven aan dat de president het beter aan had gedaan, wanneer hij zijn inspanning had gepleegd voor de koopkrachtversterking en bazo- kaarten. Er is grote nood bij burgers die lang moeten  wachten op hun koopkrachtversterking  en de bazo-kaarten…[+]