Republic Bank opent agentschap in Lelydorp

1 Republic Bank opent

 

WANICA –  Republic Bank Suriname NV heeft vanaf vandaag een agentschap in Lelydorp dat verschillende diensten aan het publiek zal aanbieden. Het agentschap is toegankelijk voor alle klanten en zal een cashloze operatie zijn, waarbij alle diensten worden aangeboden, behalve stortingen en opnames. Het agentschap is gevestigd bij Choi’s Lelydorp en is vanaf de straatkant goed te herkennen aan de straataanwijzing en het Republic Bank-logo op de voorgevel.

Waarnemend directeur van de bank, David Robinson, zegt dat de nieuwe vestiging van Republic Bank in Suriname ook het eerste lokale agentschap is dat open is voor het publiek. Voor cashtransacties is er een geldautomaat in de supermarkt geplaatst voor het opnemen van contant geld.

De officiële ingebruikname van het nieuwe agentschap vond zaterdag plaats in het bijzijn van vertegenwoordigers van de districtscommissaris van het betreffende district, overige bankafgevaardigden en zakenpartners. Dit is een van de vele inspanningen die vallen onder de noemer financiële inclusie, waarbij Republic Bank aantoont toegankelijk te zijn voor het grote publiek. Het agentschap biedt een uitkomst voor mensen die woonachtig zijn in het district Wanica en omgeving. Dit kantoor is wekelijks van maandag tot en met vrijdag open van 09:00 tot 15:30 uur…[+]