Lugubere vondst: Twee lichamen aangetroffen naast maïsveld in Duitsland

5 Lugubere vondst twee lichamen aangetroffen naast maïsveld in Duitsland

DUITSLAND – In het Duitse Gronau, net over de grens bij het Nederlandse Enschede, zijn zondag twee lichamen gevonden die begraven lagen in een maïsveld. Het gaat om twee mannen. Ze werden ontdekt toen een hond die er werd uitgelaten een laars had opgegraven. Twee vrouwen die de hond uitlieten zagen vervolgens een lichaam en alarmeerden de politie.

De vrouwen deden de lugubere ontdekking zondagavond rond kwart voor acht aan de Postbrückenweg in het buitengebied tussen Gronau en Epe. Over de identiteit van de doden is nog niets bekend. Ook over de doodsoorzaak zijn nog geen mededelingen gedaan. De eerste autopsie heeft daarover nog geen uitsluitsel kunnen geven.

Het toxicologisch onderzoek loopt nog. Bepaalde stoffen in de lichamen kunnen eventueel een beter licht geven op de doodsoorzaak van de twee. De politie van Münster onderzoekt de zaak.

Een verslaggever van de Westfälische Nachrichten was maandagmorgen ter plaatse. De geüniformeerde politie liep er rond, net als de technische recherche. In de lucht cirkelde een politiehelikopter. Er werden speurhonden en een drone ingezet. “Via forensisch onderzoek zijn sporen op de locatie vastgesteld zegt rechercheur moordzaken Julia Böhlendorf.   (HLN)…[+]