Kampoe wint Troefcallhappening Club Charity

(22.00 uur) Kampoe wint Troefcallhappening Club Charity

TROEFCALL – Kampoe heeft de Troefcallhappening van Club Charity gewonnen. Donderdagavond vond de zenuwslopende finale plaats in Court Charity, waarbij Kampoe Friends versloeg met 89-77.
De finale was een duel tussen de twee beste teams van het afgelopen troefcallseizoen. In de eerste ronde hielden beide teams elkaar in evenwicht, maar na de tweede ronde had Friends een voorsprong van vier punten. De doorbraak kwam in de derde ronde, waar het Kampoe-koppel Tony Prasad en Ramon Ramautarsing een beslissende slag sloegen door het invallende Friends-koppel Ronny Ellis en Judith Grauwde een baunie te geven. Hierdoor verkreeg Kampoe een voorsprong van twaalf punten, die het team bij het ingaan van de laatste ronde niet meer uit handen gaf. Friends eindigde op de tweede plaats. Mano Vasilda en Rocher Kalloe behaalden 23 punten voor Friends, terwijl Prasad en Ramautarsing 33 punten scoorden.
Het organiserende thuisteam veroverde de derde plaats door Palm Boys te verslaan met 91-81. Palm Boys eindigde op de vierde plaats. Bij Charity behaalden Patty Linger en Monica Drenthe 29 punten, terwijl Alfred Biekman en Brian Harper van Palm Boys 28 punten verzamelden.…[+]

Foto: Het kampioensteam van Kampoe. (Foto: STB)