Man die andere het leven zuur maakte geamputeerd tijdens kappartij

7 Verdachte verwond drie

NICKERIE – In de vroege ochtend van zondag vond een heftige kappartij plaats in de omgeving van Dreamz Cafe in Nieuw Nickerie, waarbij een van de betrokken mannen een arm verloor. Het incident lijkt een wraakactie te zijn, aangezien de dader zich niet in bedwang kon houden.

Volgens bronnen was het slachtoffer, R.A., geen onbekende van de politie en had hij de dader in het verleden vaak lastiggevallen, waaronder het veroorzaken van huisvredebreuk bij de dader thuis. Dit gedrag werd door de dader als de druppel ervaren, en nadat hij had vernomen dat R.A. zich in de buurt van Dreamz Cafe bevond, ging hij gewapend met een houwer op zoek naar hem.

Bij aankomst vond hij R.A. zittend op de passagiersstoel van een auto. Zonder aarzeling viel hij R.A. aan en sloeg met de houwer op diens arm, die naar buiten hing. De arm werd vrijwel direct geamputeerd en hing nog aan een stuk huid vast. Vervolgens bleef de dader op R.A. inhakken, waarbij het slachtoffer ernstige kapwonden opliep aan zijn gezicht, benen, buik en hals. Ook de bestuurder van het voertuig raakte gewond toen hij probeerde uit te stappen.

De dader werd dezelfde ochtend door de politie aangehouden, terwijl het zwaargewonde slachtoffer met verschillende ernstige verwondingen op de Medium Care Unit van het Mungra Medisch Centrum werd opgenomen. AL…[+]