Adhin en Gopalrai prolongeren winst in tweede Piem Reiziger Memorial Bridgedrive

(19.00 uur) Adhin en Gopalrai prolongeren winst in tweede Piem Reiziger Memorial Bridgedrive

BRIDGE – Jivan Adhin en Asha Gopalrai hebben voor het tweede jaar op rij de Piem Reiziger Memorial Bridgedrive gewonnen, georganiseerd door de Surinaamse Bridgebond.

In totaal namen acht koppels deel aan dit toernooi, dat werd gespeeld volgens het Round Robin-systeem, over zeven rondes van vier boards. De scores werden nauwkeurig geregistreerd met de Bridgemate. Adhin en Gopalrai behaalden de eerste plaats met 128 punten. Op de tweede plaats eindigden Bianca Jubitana en Stephen Harripersad met 90 punten, terwijl drie koppels de derde plaats deelden met elk 80 punten: Marion Hoeseni – Rinia Lieuw A Soe, Ann Meyer – Karina Radhakishun, en Inoca Rusland – Steven Haverkamp.

Met deze overwinning prolongeerden Adhin en Gopalrai hun titel van 2023 en ontvingen zij wederom de wisseltrofee en een gouden medaille. Jubitana en Harripersad werden beloond met een zilveren medaille. Ondanks de lagere opkomst vanwege de vakantieperiode, kijkt de Surinaamse Bridgebond terug op een geslaagde editie.

Dit toernooi werd georganiseerd ter ere van Piem Reiziger, die in januari 2021 overleed. Reiziger speelde meer dan 20 jaar een belangrijke rol binnen de Surinaamse Bridgebond en droeg bij aan de Inter-Guyanese Bridgekampioenschappen en de opleiding van vele bridgers. In 2023 besloot de bond om markante figuren uit de Surinaamse bridgewereld te eren met een memorialtoernooi, waarbij de keuze viel op Piem Reiziger en Ewald Muskiet…[+]