De Arend wint oefeninterland van Ravens

22.00 De Arend wint oefeninterland van Ravens

BASKETBAL – De Arend, de regerend basketbalkampioen van Suriname, heeft zijn kracht laten zien in een oefeninterland tegen Ravens, de kampioen van Guyana. In Georgetown wist De Arend overtuigend te winnen met 74-58, na een spannende en fysiek uitdagende wedstrijd.

Humphrey Eendracht, hoofdtrainer van De Arend, toonde zich zeer tevreden met de prestatie van zijn team. De jongens hebben hard gewerkt, vooral na de intensieve strijd om het kampioenschap in Suriname. Deze overwinning laat zien dat ze ondanks de zware periode veerkracht hebben getoond. Hoewel de wedstrijd tegen Ravens zeker geen gemakkelijke opgave was, wisten de Surinaamse kampioenen toch de overwinning te behalen dankzij enkele sterke individuele prestaties.

Onder de uitblinkers bevonden zich Emile La Rose, Sven Tojo en Chayf Elburg, die elk een cruciale rol speelden in de zege. Hun vastberadenheid en spelinzicht gaven De Arend het voordeel dat nodig was om de Ravens op afstand te houden.

De wedstrijd was niet alleen een test voor de fysieke en mentale weerbaarheid van De Arend, maar ook een goede voorbereiding op toekomstige uitdagingen. Het team heeft hiermee laten zien klaar te zijn voor nieuwe confrontaties en zet zijn succesverhaal voort, ook buiten de landsgrenzen…[+]