Jongeren Albina hekelen politieke claims over generator

8 Jongeren Albina hekelen

MAROWIJNE – “Na jaren van hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen is het de Jongeren Gemeenschap Vereniging van Albina gelukt een oplossing te bieden voor het elektriciteitsprobleem waar het district al lange tijd mee kampt. Helaas is er een politieke partij die beweert zich hiervoor te hebben ingezet en met de eer wil strijken. “Wij hebben gevochten om tot een oplossing te komen en waarschuwen de politiek om af te blijven van onze prestaties”, luidt de waarschuwing vanuit de jongeren van Albina. Zaterdag is een generator, bestemd voor Albina, veilig aangekomen in het district. Deze zal zo snel mogelijk geïnstalleerd worden.

 De jongeren van Albina willen duidelijk maken dat het niet de politieke partij was, maar de jongeren, ondersteund door de gemeenschap van het district, die onvermoeibaar hebben gewerkt om elektriciteit in het district veilig te stellen. “Onze jongeren zijn de ware helden achter deze overwinning. Hun inzet heeft ons de oplossing gebracht die we nodig hadden. We moedigen iedereen aan om de feiten te steunen en degenen te waarderen die oprecht voor het welzijn van onze gemeenschap hebben gewerkt”, besluit de jongerenorganisatie van Albina.

 De generator, bestemd voor Albina, is zaterdag veilig aangekomen in het ressort. President Chandrikapersad Santokhi zegt hierover dat hij de jongeren van Albina een spoedige oplossing had beloofd en dat deze ook is waargemaakt. “Dit resultaat komt voort uit de kracht en inzet van de jeugd van Albina, die op vreedzame wijze zijn stem heeft laten horen en een constructief gesprek wilde voeren. Het is hun overwinning voor het volk, geen politieke strijd. Samen werken we aan oplossingen, en ik zal altijd open blijven staan voor de noden van onze mensen. Het stroomprobleem zal met de generator deels verholpen zijn. Nu werken we verder aan het verhelpen van het waterprobleem van de bewoners in dit gebied”, zegt Santokhi op zijn Facebookpagina over deze kwestie…[+]