Arbeider zwaargewond geraakt bij val van dak

8 Arbeider zwaargewond

PARAMARIBO – De brandweer van post Toekomst kreeg woensdagmorgen omstreeks 10.07 uur een melding, waarbij een 22-jarige arbeider was komen vast te zitten aan de ijzeren spijlen van een schutting op de hoek van de Pokopawstraat en de Toekomstweg. De brandweer rukte binnen vier minuten uit en riep toen assistentie in van de Centrale Meldingspost, waarbij het hulpverleningsvoertuig is geweest voor assistentie. Het slachtoffer is om 10.18 uur uit zijn benarde situatie bevrijd.

De 22-jarige man was bezig het dak van een woning te verven. Op een gegeven moment zou hij een elektrische schok hebben gekregen. Het EBS-netwerk staat niet ver van het dak. Door de schok kwam hij op de ijzeren spijlen van de schutting te vallen en kwam daar vast te zitten. Zijn rechterbovenbeen is doorboord door drie ijzeren spijlen. Hij was niet aanspreekbraak. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Fototekst
Een 22-jarige arbeider is ernstig gewond geraakt nadat hij tijdens verfwerkzaamheden door een elektrische schok van een dak viel en met zijn benen terechtkwam op drie spijlen van de schutting. Hij werd door de brandweer uit zijn benauwde positie bevrijd, waarna hij per ambulance werd afgevoerd…[+]