Bayern walst over Olympiakos heen

VOETBAL – Bayern München heeft het thuisduel met Olympiakos dik gewonnen (4-0). De Duitse recordkampioen kende een erg sterke eerste helft en een eenvoudig tweede bedrijf.

Een geweldige eerste helft lag ten grondslag aan een zeer overtuigende zege van de Rekordmeister. De Duitsers, dit seizoen heer en meester in de Bundesliga en in Groep F van de Bundesliga, kenden geen enkele moeite met de Griekse opponent. Al na acht minuten was het raak in de Allianz Arena via Douglas Costa. Hij scoorde vanuit een rebound.

Acht minuten na de openingstreffer van de Braziliaan was het Robert Lewandowski die op aangeven van Kingsley Coman – Coman wilde eigenlijk schieten – de voorsprong van Bayern verdubbelde en vier minuten daarna was het Thomas Müller met de 3-0. Aangever was dit keer Arjen Robben met een fraai kopballetje, waarna Müller simpel kon binnenwerken. De Nederlander maakte een ogenschijnlijk fitte indruk aan de start van de wedstrijd.(Goal)…[+]