Glansrol voor Noni Madueke bij Chelsea met hattrick

18.00 Glansrol voor Noni Madueke bij Chelsea

VOETBAL – Noni Madueke heeft Chelsea aan de eerste zege dit seizoen in de Premier League geholpen. De oud-aanvaller van PSV maakte in de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers na rust een hattrick: 2-6.

Halverwege was de stand in Wolverhampton nog in evenwicht: 2-2. Madueke zette Chelsea in de 49ste minuut, met een van richting veranderd schot, opnieuw op voorsprong. De Engelsman had in de 58ste minuut en 63ste minuut wederom succes. Die doelpunten leken op elkaar. Madueke werd aangespeeld aan de rechterkant van het strafschopgebied, nam de bal met links aan en schoot vervolgens met rechts over de grond raak (2-5).

De eerder deze week van Atlético Madrid overgenomen João Félix scoorde als invaller ook nog voor Chelsea, dat sinds dit seizoen onder leiding staat van de Italiaan Enzo Maresca.

Bournemouth speelde in eigen stadion gelijk tegen Newcastle United: 1-1. Justin Kluivert was basisspeler bij Bournemouth. Dean Huijsen bleef op de reservebank zitten…[+]