IMT-trainer Assad: “Wij komen sterk terug”

08-SML

VOETBAL – Trainer Joel Assad van Inter Moengo Tapoe (IMT) ziet nog genoeg kansen, om de finale te halen van de Suriname Major League (SML). IMT speelt de tweede halve finale ontmoeting zondag tegen Transvaal, in het Dr Ir Franklin Essedstadion. Transvaal won de eerste wedstrijd met 1-0.

“Wij komen sterk terug”, geeft Assad aan. IMT heeft vooral in de eerste helft heel slecht gespeeld. Volgens Assad heeft dat spel IMT de das omgedaan. In de tweede helft heeft IMT nog geprobeerd om iets te forceren, maar het is niet gelukt. Assad geeft aan dat er nu weer 90 minuten gespeeld moeten worden en er kan van alles gebeuren. Het is de minimale achterstand.

Trainer Raymond Mannen van Transvaal is ook ontevreden met het resultaat, maar hij vindt dat Transvaal zich moest belonen om een ruime voorsprong te nemen. Transvaal hoopt voor deze wedstrijd weer gebruik te maken van Dimitri Apai, die de eerste wedstrijd niet speelde wegens een blessure. Apai is momenteel de clubtopscoorder van Transvaal. Voor beide teams wordt het een spannende wedstrijd.

Robinhood speelt de andere halve finale tegen Voorwaarts. Robinhood won de eerste wedstrijd met 2-0. Voorwaarts moet alles uit de bus halen om deze achterstand ongedaan te maken. Op 24 augustus wordt de finale gespeeld. …[+]