Notch boekt tweede zege op rij in SML-competitie

08-Notch

VOETBAL – Notch heeft zijn tweede overwinning op rij behaald in de competitie van de Suriname Major League. Broki werd zondag in het Franklin Essed Stadion verslagen met minimaal verschil: 1-0.
Notch begon goed aan de wedstrijd en zette Broki al in de eerste minuut onder druk. Hoewel doelman Gianni Forster van Broki zijn doel schoon hield, kreeg Broki in de 31e minuut een gouden kans via een counter. Notch verloor de bal en Joel Sandoli werd de diepte ingestuurd. Hij legde de bal terug voor Obedy Pryor, maar Pryor kon net geen balcontact maken. Deze gemiste kans kwam Broki later duur te staan. Bruno dos Santos bracht de vrije trap in het doelgebied, maar niemand wist de bal te raken en deze belandde in het doel: 1-0. Emiel Vrede van Broki probeerde de bal nog weg te trappen, maar faalde.
In de tweede helft kregen beide ploegen kansen, maar deze werden niet benut. Hierdoor verloor Broki de zesde wedstrijd op rij. Voor Notch is dit zijn vierde zege. Verder won Flora van Inter Wanica met 3-0. Shaquille Petrusi (2x) en Robby Bodji maakten de doelpunten voor Flora. De stand na zes rondes ziet er als volgt uit: 1. Transvaal: 6-16, 2. PVV: 6-13, 3. Notch: 6-13, 4. Robinhood: 6-12, 5. Inter Moengo Tapoe: 6-11, 6. Voorwaarts: 6-10, 7. Flora: 6-9, 8. Inter Wanica: 6-1, 9. Broki: 6-0 en 10. Leo Victor: 6-0.…[+]