Voorwaarts blijft strijden om play-offplaats

VOETBAL – Voorwaarts blijft in de race om binnen de top vier te eindigen in de competitie van de Suriname Major League. De top vier ploegen spelen na het einde van de competitie voor het eerste SML-kampioenschap.
Voorwaarts speelde in de tiende ronde tegen het sukkelende Leo Victor.
Voorwaarts begon goed en al in de negende minuut werd de score geopend. Jual Pengel maakte het doelpunt: 1-0. Hierna vond geen van de twee teams het net meer en won Voorwaarts de wedstrijd. Door de overwinning heeft Voorwaarts achttien punten, twee minder dan Inter Moengo Tapoe en Robinhood, die op de derde en vierde plaats staan.
Notch bezet de derde plaats met 21 punten. Het team uit Moengo won afgelopen weekend van Inter Wanica met 3-2. Inter Wanica startte de wedstrijd goed en nam in de tiende minuut de voorsprong door een doelpunt van Babayaro Eduards. Robinhio Pinas trok in de 40ste minuut de score gelijk, waarna Finidi Misidjan de voorsprong gaf aan Notch: 2-1. In de 52ste minuut maakte Eduards zijn tweede doelpunt en bracht ploegen op gelijke hoogte: 2-2. Diep in blessuretijd was het Pinas die Notch de overwinning bezorgde.

Transvaal staat aan kop met 24 punten. In de tiende ronde speelde het team gelijk tegen Robinhood: 2-2. In de elfde ronde zal Voorwaarts spelen tegen Inter Moengo Tapoe, Robinhood tegen Flora, Leo Victor tegen Notch, PVV tegen Inter Wanica en Transvaal tegen Broki…[+]