Wilson en Koese behalen vijfde plaats in Fujairah

Wilson en Koese 5e in Fujaira40

BODYBUILDING – Eddy Wilson en Soepe Koese hebben een indrukwekkende prestatie geleverd door de 5e plaats te behalen in hun respectievelijke categorieën tijdens een bodybuildingwedstrijd in Fujairah, Verenigde Arabische Emiraten. Koese eindigde als 5e in de categorie Bodybuilding < 95 kg, terwijl Eddy Wilson eveneens de 5e positie behaalde in de Open Klasse. Volgens Hans Djarkasie, die met de atleten meereisde, waren het kleine details, zoals de scherpte in de benen, die de doorslag gaven.

Hoewel het behalen van een plek in de top 5 een goed resultaat is, hoopten beide atleten de top drie of zelfs het kampioenschap te bereiken. Desondanks hebben ze geen tijd om bij deze prestatie stil te staan, aangezien ze zich nu voorbereiden op wedstrijden in Madrid en Tenerife.