AW Brakke en Banwarie winnen CoNi Rally

coni2

AUTOSPORT – Het gelegenheidsduo AW Brakke en Sumeet Banwarie heeft de CoNi Rally op overtuigende wijze gewonnen, met 468 strafpunten. De rally vond zaterdag plaats en de uitslag werd zondag bekendgemaakt.

“Het was onverwachts, maar ik ben enorm trots”, vertelt Banwarie, die benadrukt hoeveel hij heeft geleerd van Brakke. “Hij heeft enorm veel ervaring en we hebben onderweg veel discussies gehad. Hij bleef benadrukken dat we gewoon door moesten rijden, gebaseerd op zijn ervaring. Dat heeft mij enorm geholpen.” Het was de eerste keer dat Banwarie samen met Brakke reed, omdat zijn vaste rallypartner dit keer met zijn oude rijder uit Nederland meedeed. “Daarom ben ik naar Brakke gestapt, en hij stemde gelukkig toe”, legt Banwarie uit.

Op de tweede plaats eindigden Marcellino Chen en Jayant Giasi met 474 strafpunten, terwijl Santosh Raghoenandan en Shruti Kisoensingh met 487 punten de derde plek veroverden. Dave Boetius en Robert Hahn eindigden als vierde, gevolgd door Joeri Lieuw en Jurian Amatsahip op de vijfde plaats.

In de A-klasse waren het Marvin Dipoikromo en Regillio Charles die de overwinning binnenhaalden. Ravie Jankie en Roy Defaria eindigden op de tweede plaats, terwijl Vashisht Chotkan en Shivan Rambali het podium completeerden met een derde plaats. In de B-klasse behaalden Sheniel en Shekiel Gangadat de eerste plaats, gevolgd door Ruqaiya Jhagroe en Shiv Bhagwandin op de tweede plaats en Marciano Benarsi en Sheetal Janki op de derde plaats…[+]