Groepsfase Warming-uptroefcalltoernooi nadert climax

5. (18.00 uur) Groepsfase Warming

TROEFCALL – In de strijd om de halve finaleplaatsen van het Warming-uptoernooi van de Surinaamse Troefcallbond is het spannend in groep A, waar vijf verenigingen strijden om twee plekken. In groep B lijkt de situatie al grotendeels bepaald.

Kampoe zette in groep A een stevige stap richting de halve finale door SMC met 92-66 te verslaan. Toney Prasad en Navin Jiawan van Kampoe eindigden met 27 punten, terwijl Chaam Baidjoe en Parveen Phalai van SMC eveneens 27 punten behaalden. Door deze overwinning voert Kampoe nu de ranglijst aan met negen punten. Vier teams volgen met elk zes punten: SMC, Sudhar, Kampoe II en Kolibrie.

In groep B verstevigden Palm Boys en Friends hun positie richting de halve finale met belangrijke overwinningen. Palm Boys won met 89-72 van Victorie, en Friends versloeg Charity met 88-64. Beide teams staan nu op negen punten uit vier wedstrijden. No Name, dat met 91-67 won van Shaktie, heeft net als Shaktie en Victorie nog een kans om door te gaan. Deze drie teams hebben elk zes punten, en de beslissende wedstrijden in deze poule worden donderdag gespeeld. Bij een gelijk aantal punten is het puntensaldo bepalend.

Foto: Een moment uit de wedstrijd tussen Sudhar en Kolibrie. …[+]