Duurste kaart voor Canada-Suriname kost ruim SRD 4100

2. (21.00 uur) Duurste kaart voor Canada

VOETBAL – Surinaamse voetbalfans zullen flink moeten betalen als ze de tweede kwartfinale van de Concacaf Nations League tussen Canada en Suriname van dichtbij willen volgen. De Canadese Voetbalassociatie heeft bekendgemaakt dat de goedkoopste kaarten SRD 751 kosten, terwijl de duurste maar liefst SRD 4100 bedragen. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is maandag begonnen.
De wedstrijd vindt plaats op 19 november in het BMO Field in Toronto, dat een capaciteit heeft van 45.736 zitplaatsen. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, en de Canadese Voetbalassociatie meldt dat het momenteel om voorverkoop gaat. Na de voorverkoop zullen de prijzen stijgen.
De prijzen voor de tweede ring variëren van SRD 751 tot SRD 1700, afhankelijk van de locatie. De goedkoopste zitplaatsen bevinden zich aan de uiteinden van het stadion, terwijl de plaatsen in het midden SRD 1700 kosten. Zitplaatsen in de eerste ring beginnen bij SRD 960, en de duurste tickets, voor zitplaatsen in het midden van het veld, zijn geprijsd op ruim SRD 4100. Kaarten voor plaatsen achter het doel kosten rond de SRD 1400.
De Surinaamse Voetbalbond heeft de ticketprijzen voor de eerste wedstrijd op 15 november, die nog bekendgemaakt moet worden, nog niet vrijgegeven. Tijdens eerdere wedstrijden, zoals tegen Costa Rica, bedroeg de duurste kaart SRD 1500 en de goedkoopste SRD 500. Voor de wedstrijd tegen Guyana kostten de duurste kaarten SRD 1000 en de goedkoopste SRD 500.…[+]