Gemiste kansen nekken Boma Star

gemiste kansen

VOETBAL – Gemiste kansen zijn Boma Star duur komen te staan bij de Surinaamse Voetbal Bond bekerwedstrijd. In het Essedstadion verloor Boma Star donderdag van Leo Victor met 6-1. Bij rust stond Leo Victor al voor met 3-0. Jeugdspeler Rejerdo Naana scoorde in deze wedstrijd een hattrick binnen twaalf minuten. Door deze uitslag is Boma Star uitgeschakeld en Leo Victor gaat een ronde verder. Leo Victor kende een goede start, want binnen een minuut stond het al voor, door jeugdspeler Naana die heel makkelijk het eerste doelpunt maakte: 1-0. Boma Sar liet het hoofd niet hangen en kwam terug in de wedstrijd. Het team van trainer Jozef Joekoe kreeg na het vroege doelpunt van Leo Victor tal van kansen, maar geen enkele werd benut…[+]