Barcelona heeft geen kind aan Deportivo

barcelona heeft

VOETBAL – Het was een oneerlijke strijd tussen Deportivo La Coruna en Barcelona. De Catalanen domineerden de hele wedstrijd en wonnen afgetekend met 0-4. Messi maakte er drie. Vanaf seconde één was duidelijk hoe de verhoudingen lagen. Barcelona veroverde de bal direct na de aftrap van Deportivo, en dat was de situatie gedurende het grootste gedeelte van de wedstrijd. De bezoekers hadden geen enkele moeite met Deportivo. In de eerste helft liepen de Catalanen kinderlijk eenvoudig uit naar een 0-2 voorsprong. Nadat doelman Fabricio in de tiende minuut de 0-1 van Messi nog goed had voorkomen, was het een minuut later alsnog raak. Een voorzet van Rakitic bereikte de Argentijn, die hard raak kopte voor de openingstreffer.(GOAL).(foto: Voetbalzone)…[+]