Castingdirector Bridgerton ontvangt sekstapes van mensen die rol in serie willen

bridgerton

NEW YORK – Kelly Valentine Hendry, de castingdirector van de Netflix-serie Bridgerton, zegt geregeld ongevraagd video’s te krijgen van mensen die zo een rol in de hitserie hopen te bemachtigen. Het zijn alleen geen echte auditietapes, maar zelfgemaakte seksueel getinte beelden.

“Ik krijg ongevraagd de ongelofelijkste video’s opgestuurd”, zegt Hendry in de podcast Should I Delete That? van Alex Light en Emily Clarkson. De video’s die Hendry krijgt, zijn volgens haar niet geschikt voor jonge ogen.

“Het is seks, daar komt het op neer. Geen echte seks, maar het is wel vrij pittig materiaal. Geen naaktbeelden, maar het scheelt niet veel. Het is eigenlijk best triest.” De castingdirector zegt dat haar inbox altijd voor 90 procent gevuld is met seksueel getinte auditietapes en dat ze constant berichten aan het verwijderen is.

Volgens Hendry is er vanuit fans veel interesse voor de rol van Sophie Beckett, die in de serie de geliefde speelt van Benedict Bridgerton (Luke Thompson). Bridgerton is een kostuumdrama dat zich afspeelt in de hogere culturele kringen van het negentiende-eeuwse Londen. De serie is gebaseerd op de novelles van Julia Quinn en staat onder meer bekend om de vele seksscènes die erin te zien zijn. (NU.nl)…[+]