Man met mes gestoken

Winkelier beroofd van geld en jachtgeweer

PARAMARIBO – Een man heeft verwondingen aan zijn armen, rug en neus opgelopen nadat hij door twee mannen werd mishandeld en met een mes werd gestoken na een ruzie om een vrouw.

Uit verklaring van het slachtoffer blijkt dat twee mannen hem hebben geslagen en dat hij ook met een mes is gestoken. Er zou een woordenwisseling zijn geweest tussen de twee verdachten en een buschauffeur. Het slachtoffer probeerde de mannen te kalmeren, maar werd vervolgens aangevallen door beide verdachten. Hij slaagde erin een mes te pakken van een worstverkoper, maar de verdachten wisten die afhandig te maken. Daarmee hebben zij het slachtoffer verwond. Na de daad stapten de verdachten in een auto en reden weg. De politie heeft het slachtoffer verwezen voor medische behandeling.

De buschauffeur, met wie de woordenwisseling begon, heeft ook zijn verklaring afgelegd bij de politie. Hij verklaarde dat hij een vrouw tegenkwam die hij kende. Die vrouw wilde uitrusten in zijn bus. De chauffeur gaf de vrouw de gelegenheid om op de achterbank van de bus uit te rusten, maar toen hij wilde wegrijden, kwam een van de verdachten tussenbeide. De verdachte zei dat hij met de vrouw die op de achterbank zat wilde praten, want hij vond haar leuk. Hij ging naar de dame en begon tegen haar tekeer te gaan. De chauffeur sprak de verdachte aan, maar de man ging ook tekeer tegen hem. Op dat moment kwam het slachtoffer tussenbeide om de chauffeur en de verdachte te kalmeren. Een vriend van de verdachte bemoeide zich ook met de ruzie, waarbij het slachtoffer, dat de boel probeerde te sussen, gewond raakte door de verdachte en diens vriend.

De vrouw om wie de ruzie begon, verklaarde dat de verdachte met haar wilde praten. Zij zei dat de verdachte een relatie met haar wilde, maar zij had hem geweigerd. Hij dwong haar om met hem mee te gaan, maar zij wilde niet. Daarom werd de man agressief tegen haar. Het onderzoek van de politie is nog gaande. WJ…[+]