Vrouw die in zinkgat in Maleisië viel is na acht dagen nog niet gevonden

4 (zondag, 04.00 uur) Vrouw die in zinkgat in Maleisië viel is na acht dagen nog niet gevondensn

MALEISIE – Een Indiase toerist die vorige week vrijdag in een zinkgat in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur viel, wordt nog steeds vermist. De zoektocht in het gat is tijdelijk stilgelegd vanwege de veiligheidsrisico’s voor reddingswerkers, meldt onder meer Malay Mail.

 

De 48-jarige vrouw liep over straat toen de grond onder haar plotseling wegzakte. Het gat waarin ze viel is ongeveer 8 meter diep. Het zinkgat ontstond op enkele kilometers van de bekende Petronas Twin Towers. Dat is een gebied waar veel toeristen komen. Delen van dit gebied zijn afgezet.

 

Reddingswerkers hebben pogingen gedaan om de vrouw te vinden. Ze hebben alleen haar slippers aangetroffen. Onder het zinkgat loopt een rioolbuis. Het is niet bekend of de vrouw door het rioolwater is meegesleurd.

 

De zoekactie werd bemoeilijkt door zware regenval in Kuala Lumpur. Tientallen meters verderop ontstond bovendien een tweede zinkgat, waardoor nieuwe zorgen ontstonden. Volgens de politie is er geen reden om het gebied rond Jalan Masjid India, de plaats van de zinkgaten, onveilig te verklaren. Dat meldt het MaleisischeThe Star. (NU.nl)…[+]