Travis Scott wordt niet vervolgd voor openbare dronkenschap en huisvredebreuk

6 (zondag, 10.00 uur) Travis Scott wordt niet vervolgd voor openbare dronkenschap en huisvredebreuksn

LOS ANGELES – Travis Scott wordt niet vervolgd nadat hij in juni was gearresteerd voor openbare dronkenschap en huisvredebreuk, meldt entertainmentwebsite TMZ. Amerikaanse justitie laat de aanklacht vallen omdat waarschuwingsborden “niet duidelijk genoeg” waren.

 

De 33-jarige rapper werd in juni gearresteerd, omdat hij zichzelf bij het strand van Miami toegang had verschaft tot een jacht. Hij zou dronken zijn geweest, overlast hebben veroorzaakt en ruzie hebben gemaakt met een aantal personeelsleden op de jacht.

 

Hoewel hij meermaals werd verzocht te vertrekken, deed de rapper dat niet. Daarop werd hij gearresteerd. Eerder werd al duidelijk dat hij niet zou worden vervolgd voor openbare dronkenschap. Nu is hij ook vrijgesproken van huisvredebreuk. De advocaten van Scott stelden dat de waarschuwingsborden niet duidelijk genoeg aanwezig waren. De rapper zou niet hebben kunnen weten dat hij het terrein niet mocht betreden. Daarom is de zaak nu geseponeerd.

 

Het was niet de enige keer dat de rapper in aanraking kwam met justitie. Eerder deze maand werd hij gearresteerd in Parijs. De rapper zou geweld hebben gebruikt tegen een beveiliger bij een hotel in de Franse hoofdstad. Het Openbaar Ministerie oordeelde toen dat het misdrijf dat hij zou hebben begaan niet ernstig genoeg was om er een zaak van te maken.

 

Ook in 2021 kwam de ex van Kylie Jenner in opspraak, omdat tien mensen om het leven kwamen door verdrukkingen tijdens het Amerikaanse festival Astroworld. Scott werd als medeorganisator van het evenement aansprakelijk gesteld. In mei werd bekend dat de rapper met alle nabestaanden een schikking heeft getroffen. (NU.nl)…[+]