Madsaleh doet aangifte van laster en smaad

9 Madsaleh

NICKERIE – ParlementariĆ«r Stephen Madsaleh heeft onlangs aangifte gedaan bij de politie tegen smaad en laster tegen de leidinggevenden van Sociale Zaken en Volkshuisvesting  A en C. Madsaleh kwam te weten dat deze twee leidinggevenden geld van een client hadden gepind.

Een client kon geen pinpas krijgen, waarbij deze leidinggevenden de client hadden voorgehouden haar te kunnen helpen wanneer zij haar ID-kaart geeft. Vervolgens hebben de leidinggevenden een formulier laten tekenen, wat achteraf een machtiging bleek te zijn. De twee leidinggevenden haalden de pinpas op en hebben SRD 11.000 gepind en de pinpas weer aan de client gegeven.

Toen de client is gaan pinnen, zag zij dat zij dat er minder geld was op haar rekening, want zij wist vanaf wanneer er gestort werd voor haar. Zij ging toen naar de twee leidinggevenden om te vragen waar haar geld was. De leidinggevenden gaven haar SRD 10.500 terug en de volgende keer SRD 500.

Zij kwamen met een verhaal dat Madsaleh een grote aanrijding had gemaakt met zijn auto in Paramaribo en hij geld nodig had om zijn auto te maken en zij zodoende het geld hadden gepind voor Madsaleh. De volksvertegenwoordiger geeft aan dat niets hiervan waar is en de twee leidinggevenden leugens vertellen. Dit is de reden dat hij aangifte heeft gedaan bij de politie. Hij kan zich niet indenken dat er een aantal zaken van fraude is tegen deze twee leidinggevenden, maar die gehandhaafd blijven. Heel veel arme mensen worden slachtoffer van de frauduleuze handelingen van deze twee personen. Zij pesten het personeel ook. Twee personeelsleden  zijn verwezen naar de psychiater. Madsaleh hoopt dat deze twee leidinggevenden vervangen worden, zodat er rust komt in Nickerie…[+]