DJ Crazy Needle organiseert twee Guyanese events dit weekend

DJ CRAZY NEEDLE

PARAMARIBO – DJ Crazy Needle organiseert op zaterdag 28 september het inmiddels welbekende feestconcept Guyanese Chutney in het Royal Breeze hotel. De deuren gaan open om 23.00 uur en het event duurt tot de vroege ochtenduren.

 

Speciaal voor dit heugelijk feit heeft Crazy Needle de bekende zangeres Vanita Willie laten overvliegen naar Suriname om een prachtige show neer te zetten. Enkele populaire nummers van deze Guyanese zangers zijn: Poowah, Living in Harmonie & Aap jaisa Koyi. Samen met Crazy Needle & Mc Rude Boy zal dit evenement tot een groot succes gemaakt worden samen met u!

 

De entree voor dit evenement is slechts SRD 250. Wenst u een tafel te reserveren? Dat kan. U kunt bellen of appen naar: +5978237006 en uw tafel boeken. Het Royal Breeze hotel biedt voldoende parkeergelegenheid met parking guards dus uw auto staat helemaal veilig en gratis op de private parking aan de overkant van het hotel.

 

Echter, dat is niet alles! Op zondag 27 september is er een tweede Guyanese party gepland door Crazy Needle in samenwerking met Munder Sportcafe. The Cricket Match on big screen! De Amazon Warriors van Guyana komen uit tegen de Trinbago knight Riders uit Trinidad. De inloop voor dit sportevent is 19.00 uur. De match start om 20.00 uur.

 

Als special extra is er een Guyanese keuken aanwezig op deze dag in Cafe Munder. Uw veiligheid is gegarandeerd. Security aanwezig! Laten we gezamenlijk genieten van het laatste weekend van de zomervakantie 2024.

 

Guyanese STYLE! Namens dj Crazy Needle heten wij u van harte welkom op zaterdag 28 september in het Royal Breeze Hotel en op zondag 29 september in Cafe Munder…[+]