Kampoe begint titelverdediging met nipte overwinning

3. (20.00 uur) Kampoe begint titelverdediging met nipte overwinning

TROEFCALL – Titelverdediger Kampoe heeft met veel moeite zijn eerste wedstrijd van het Warming-up toernooi gewonnen. In een spannende strijd versloeg het Kampoe II met slechts twee punten verschil: 84-82.

Het werd een enerverende wedstrijd waarin beide teams elkaar niets cadeau gaven. Kampoe II begon sterk en had na de eerste ronde een voorsprong van acht punten. In de tweede ronde herpakte Kampoe zich en nam een voorsprong van vier punten. In de derde ronde kwam Kampoe II opnieuw sterk terug en vergrootte de voorsprong tot vijf punten. In de laatste ronde wist Kampoe de achterstand echter om te buigen en uiteindelijk te winnen met 84-82. Dinesh Hardin en Jawalapersad Sital scoorden het hoogst voor Kampoe met 24 punten, terwijl Ajay Sadal en Dennis Fong Ten Jing bij Kampoe II 22 punten behaalden.

Trekkers boekte een overtuigende overwinning op Sudhar met 86-63. Bij Trekkers eindigde het duo Anches en Cyriel Boedhoe met 23 punten. Voor Sudhar scoorden Rene Paltie en Jerry Anroedh 28 punten. Kolibrie won ruim van Olaria met 98-65, waarbij Jules Keerveld en Ricardo Watamaleo 33 punten bij elkaar speelden. Palmboys versloeg Friends met 78-71, Shaktie won van Charity met 90-79, en Victorie behaalde een krappe overwinning op No Name met 69-68.

De competitie gaat donderdag verder met de volgende wedstrijden: Kampoe II tegen Olaria, SMC tegen Kolibrie, Kampoe tegen Trekkers, Friends tegen Shaktie, Palmboys tegen No Name, en Victorie tegen Charity…[+]

Foto: Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Kampoe en Kampoe II.