Alles op schema voor CoNi Rally 2024

2. (23.00 uur) Alles op schema voor CoNi Rally 2024 cr

AUTOSPORT –  “Alles verloopt precies volgens plan”, aldus uitzetter Ildemar Fakkel. Zaterdag wordt de CoNi Rally 2024 verreden, georganiseerd door de Surinaamse Auto Rally Klub. De prijsuitreiking vindt zondag plaats bij Lounge Zeedijk.

Fakkel meldt dat er 57 equipes zijn ingeschreven: “We zijn zeer tevreden met dit aantal, vooral omdat de rally naar Nickerie gaat. Het is niet alleen een kwestie van deelnemen aan de rally; de deelnemers moeten ook zelf hun overnachting regelen.” Hij benadrukt dat het een traditionele rally zal worden: “Het wordt een gezellige, maar uitdagende rally, waarbij de moeilijkheidsgraad niet direct opvalt. Deelnemers zullen echt goed moeten navigeren.”

De route voert grotendeels over goed begaanbare wegen in Coronie en Nickerie. De rally start zaterdag bij de Oost-Westverbinding ter hoogte van Totness in Coronie en eindigt rond 20.00 uur bij Baitali aan de C.R. Biswamitreweg. De CoNi Rally wordt verreden in vier klassen: de Hoofdklasse, A-klasse, B-klasse en de Tourklasse…[+]