Blazers houdt stand tegen Raptors

blazers 3

BASKETBAL – ‘Met hangen en wurgen’, dat lijkt het spreekwoord dat het meest van toepassing is op de overwinning van Portland Trail Blazers woensdag op Toronto Raptors. Pas na overtime viel de beslissing in de wedstrijd tussen de nummer twee van de Western Conference en de leider in het oosten. Na vier keer twaalf minuten stond het 87 gelijk. En na vijf extra minuten 102-97 in het voordeel van Blazers. Na een lange achterstand leek het erop dat Blazers in het vierde kwart de winst naar zich toe zou gaan trekken. Maar toen verloor Steve Blake op ietwat knullige wijze de bal, en scoorde Amir Johnson door wat bikkelwerk in the paint de gelijkmaker. Lillard had de winnende basket vervolgens kunnen maken, maar produceerde een vrij a-typische airball. Gelukkig voor hem won zijn team in overtime alsnog.(SA)…[+]