Lakers stunt tegen Bulls na 2OT

lakers stunt

BASKETBAL – Na negen achtereenvolgende nederlagen weet Los Angeles Lakers weer wat winnen is. De thuisploeg versloeg Chicago Bulls na dubbele verlenging met 123-118. Lakers verspilde in de reguliere speeltijd met nog iets meer dan een minuut te gaan een voorsprong van negen punten, maar de jonge broekies herpakten zich sterk. Bij aanvang stond het duel in het teken van de terugkeer van Pau Gasol. De forward won twee kampioenschappen in het goud en paars, maar vertrok deze zomer naar Chicago. Bezoekers van de wedstrijd kregen shirts met daarop de tekst “Thanks Pau”. De Spanjaard speelde in zijn oude arena niet onverdienstelijk met twintig punten, tien rebounds en vier blocks.(SA). (Foto: Sportamerika)…[+]