Manhoef en Dalgety winnen in U-17-klasse

4. (23.00 uur) Manhoef en Dalgety winnen in de U

BADMINTON – Cheriqio Manhoef en Caitlin Dalgety hebben het beginners U-17 toernooi voor jongens en meisjes, georganiseerd door Clear Shot in het Ring Sport Center, op hun naam geschreven.

In de jongens U-17-klasse namen drie badmintonners deel: Manhoef, Jonathan Alhamad en Kaeyden Bhiekarie. Manhoef won beide wedstrijden. Hij versloeg Alhamad met 17-21, 21-10 en 21-13, en Bhiekarie met 21-7 en 21-9, waarmee hij de eerste plaats behaalde met vier punten. Alhamad eindigde als tweede met twee punten, nadat hij Bhiekarie met 21-16 en 21-14 had verslagen. Bhiekarie eindigde op de derde plaats.

In de meisjes U-17-klasse namen drie deelnemers deel: Caitlin Dalgety, Prudence Leysner en Chiara de Freitas. Dalgety eindigde als eerste met twee punten, gevolgd door Leysner op de tweede plaats.

In de jongens U-17+-klasse streden vijf spelers om de titel, waarbij Jay Sanmohadi als winnaar uit de bus kwam. Hij won al zijn vier wedstrijden. Girish Mattao eindigde als tweede, en Ridvan Changoer behaalde de derde plaats.

In de jongens U-11-klasse was Alejandro Kamsi de winnaar, gevolgd door Yahmill Redjopawiro op de tweede plaats. In de jongens U-13-klasse eindigde Kingsley Wang bovenaan, met Jashdhanvin Jaikumar als runner-up. In de jongens U-15-klasse veroverden Jason Zhu en Ximaro Wiroredjo respectievelijk de eerste en tweede plaats.

In de meisjes U-11-klasse won Alexia Gesrooh de titel, met Tahira Nurmohamed als tweede. Nurmohamed werd echter kampioen in de meisjes U-13-klasse, terwijl Kimora Rickets daar de tweede plaats innam. In de meisjes U-15-klasse werd Kaitlyn Tomoredjo eerste, en Natisha Lakhichand tweede…[+]