SNL bereikt halve finale in SVB-beker

snl bereikt halve

VOETBAL – Het voetbalteam van de Surinaamse Nationale Selectie (SNL) heeft de halve finale van de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond bereikt. In de kwartfinale werd zondag gewonnen van West United met 3-2. De ploegen begonnen de wedstrijd goed en creëerde tal van kansen, maar die werden niet omgezet in doelpunten. Het leek erop dat er gerust zou worden met een 0-0 ruststand, maar in de 42ste minuut belandde de bal wel in het doel. Ashley Gonsalves van West United scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. Drie minuten in de tweede helft verruimde West United zijn voorsprong doordat de speler Giovanni Molly  het tweede doelpunt scoorde: 2-0…[+]